S nadějí
kolik slov ještě vyslovím
než dorazím na konec světa
kolik napočítám trnů
zaseknutých v kůži
kolik uvidím motýlů
okolo květiny létat
než ponořím se
do věčných snů
Přečteno 185x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Psavec, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)