Kapka
Anotace: Malování slovy 2022
Pár slov jako déšť.
Lásko teč.
Buď řekou i krásnou věží,
co mé srdce střeží.
Představuji si místo kapek
noc milých hrátek.
Tvá náruč a víc.
Déšť a snít.
Lásko chybíš mi.
Přižeň se s přeháňkami.
Smutno je mi.
Ten příběh píše voda.
Ono se to podá.
Prázdná noc
a barev sada.
Mám Tě ráda.
A prším do rána pro Tebe.
Nejsem rampouch,
co zebe.
Přitul se.
Ach, mé nebe.
Přečteno 181x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Amonasr, Sonador, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)