Velmi velmi rád
Velmi rád bych skládal verše ženě
Tak trochu dívce romantické
Tvářil bych se přitom spokojeně
To je dozajista jisté
Snad by ji to trochu lichotilo
A já pro ni hledal pouze něžná slova
Aby ji nic netrápilo
A ona slůvka pohladila
Přečteno 196x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Fialový metal, šerý, Sonador, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (2)