Tajemná síla lásky
Nejsme ve vesmíru sami!
To asi každý podvědomě tuší
Tajemná síla lásky je tu s námi
A s ní miliony rozechvělých duší
Ona je hnací silou téměř všeho
Je úžasné okouzlení na druhou
S magickou láskou tě nemůže potkat nic zlého
Pouze duha se ji může rovnat s krásou svou
Úchvatný její silný proud
Dokáže zharmonizovat všechny spory
Všechny vesmírné tragédie pohasnou
S láskou když se něco pevně spojí
Nejsme ve vesmíru sami!
Ona je vlastně vlastně vším!
Když rozběhneš se na všechny světové strany
Vždy potkáš se s ní a úžasu zkoprníš
Cožpak se dá bez ní žít!!!???
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Lesní žínka, Emily Říhová, šerý, Psavec, Frr, Vivien, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)