Anotace: Těžce dýchám, Od půlnoci nemůžu spát, Ventolin horečně svírám, Čekám na zázrak. Prý stisk dlaní povolí, Do tváří mi vrátí jas, Až zrychlený tep vyplaví, Příběh krás i zrad.....
Těžce dýchám
Od půlnoci nemůžu spát
Ventolin horečně svírám
Čekám na zázrak
Prý stisk dlaní povolí
Do tváří mi vrátí jas
Až zrychlený tep vyplaví
Příběh krás i zrad
Věčným jarem chtěli jít
Bosí mrazem ruských zim
Když výstřel její život přetavil
V březový háj
Ty víš, že tam bloudím
Když aerosol polykám
A znovu všechno
Všechno znovu
Prožívám
Prý stisk dlaní povolí
Do tváři mi vrátí jas
Až zrychlený tep vyplaví
Příběh smutku bez příkras
Věčným jarem chtěli žít
A z květů sbírat pyl
Když výstřel její život přetavil
V čas, který mi tu zbyl
(Hanuš Šparlinek, 8.5.2022 cover písně Cover me, Depeche Mode)