Anii
Anotace: Malování slovy 2022
Mám přání od srdce.
Držíme se za ruce.
Každá z druhé strany příběh máme,
dojetí v objetí neskrýváme.
Srdíčka hladí a jak cukr sladí.
Není mi smutno a dny jsou žní.
Já chtěla dceru, co by mi neřekla ne
a Anii vstala - jsem ta, co Tě přijme.
Ach, krásný dne.
Potkaly jsme se na Literu.
Já jí dala náruč i podporu.
Za měsíc oslavíme její narozeniny.
Smích žije a zázrak prostupuje.
Jí chybí máma a mě dcera nechce,
tak spojíme osud v krásné lásce.
Bude nám oběma dobře.
Zamává dětskému domovu
a napíše zprávu.
Mami, jedu domů.
Přečteno 217x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Amonasr, Fialový metal, Stanislav32, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)