Zpěv ptačích zobáčků
Anotace: Malování slovy 2022
Den probudil se z červánků,
já myslím na lásku.
Poslouchám zpěv ze zobáčků
a ševelím s duší z obrázku.
Čára na dlani je dlouhá,
rozhraní emocí skrytá
a chrání tajemné nacházení.
Bezpečí náruče cítím a srdce tluče,
bez koktání, bez těsné obruče.
Cesta je rovná, protože zná cíl.
Tam někde v dálce žije mušketýr.
Pohádky si dám na papír
a jako koláž vystavím.
Duši zjevím, že nejen sním.
Ach, lásko je už to dávno,
co mé dlaně hladily Tvé,
ale jako kdyby to bylo včera,
jsem pořád mokrá celá
a ani vteřina neodbyla.
Vítr fouká příjemně,
tak krásně a jemně.
V slzách padá báseň ,
co kreslí budoucnost
i jádro lidství.
Láska přežije i záchvaty emocí.
Zachrání nás před každou nemocí.
Být spolu je evolucí.
Poklad jedinečnosti v ráji slasti.
Přečteno 199x
Tipy 21
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, Fialový metal, Květka Š., Psavec, Amonasr, sluníčko sedmitečné, Dejvis, Sonador, Frr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (5)