Hvězdičko
Jsi změtí slov a doteků,
vzpomínek a snů i plánů.
Nejvíce jak člověk v člověku,
se cítím jako obraz v rámu.
Píšeš slovy, pohledem i v doteku,
můj příběh na rozcestích snů.
Minulost prošla procesem resetu,
teď štěstím jsi mých dnů.
Dál piš a tvoř Beruško ve mě,
co začlas v čem jsi úspěšná.
Jsem rostlinka a ty má země,
jsi hvězda v nebi výjimečná.
Přečteno 219x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Fialový metal, Fractura cordis aperta, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Vivien, Sonador
Komentáře (3)
Komentujících (3)