Může i pršet
Anotace: Tvůj hlas hřeje pořád stejně, jako voda na kávu, jsem moc ráda, že jsi šťastný a je ruka v rukávu.
Už dlouho si mě neobejmul,
tak jako včera a chci ten pocit,
dlouho si nést v sobě.
Už dlouho si mě nepolíbil
a možná ani tenkrát,
když jsme se citově nepotkali
a srdce šlo s rozumem každý jinam spát.
Už dlouho jsem v Tvých očích
necítila to teplo,
co bych si chtěla pamatovat pořád.
A vím, že dnes nepůjdu jen tak spát,
bez Tebe, ač každý na druhé straně barikády,
vím, že dnes neusnu a neodstrčím tě zády.
Umačkat, schoulit se, zlíbat a mlčet,
srdce mám pod střechou, může i pršet.
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, Lexi, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)