Každý touží...
Každý z nás touží po lásce,
ale kde jí vzít?
Každý z nás touží po něžném polibku,ale koho políbit,aby byl ten polibek něžný?
Každý z nás touží milovat a být milován,ale
co když budeme milovat a nebudeme milováni?
Každý z nás touží po láskyplném doteku,ale jak poznáme,kdy je ten dotek láskyplný?
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Syala
Komentáře (0)