Anotace: kterého miluji
Ta báseň... Jen tak jsem ji prostě vzala (přečetla) a aplikovala ji na svůj život... je... nevím, jak to definovat... je moc hezká;)
04.06.2007 20:53:00 | Ariana (Lori)
tvoje basne odkryvaju velke veci na par riadkoch..su ako malinke ( formou, nie obsahom ) filozoficke zamyslenia...a mna bavi sa s nimi zamyslat :-)
16.04.2007 23:00:00 | gallatea
Ahoj Belli!
Tuhle tvou básničku jsem v sobě musel nechat uzrát..
Je krásná! Je dobrá! A rozumím!! :-)
A nezapomínám poděkovat za kompliment! Velice mě potěšil, až jsem z toho v rozpacích.. Jsem rád, že se ta báseň někomu líbila, mám k ní totiž citový vztah:-), bo mi hodně pomohla, takže ocenění téhle mě těší ještě víc než jiných.. takže díky moc!
A kde žijou? Myslím že různě. A proč bys je nemohla poznat?
:-)
30.03.2007 15:56:00 | La Suneteto
Na louce života
vykveteš každý sám
pro krásy světa,
pak s vámi umírám ....
/ že se mi líbí .... to nemusím psát ... že ? ... :-)) /
22.03.2007 11:05:00 | HarryHH
Ty poslední dvě věty jsou přesně to, co si říkám taky. Je sice fajn, když nás někdo obohatí aspoň zkušeností a poznáním, ale než pořád "prohlížet" a být nešťastná, to radši šťastné hovádko boží.:-) Takže pěkná básnička, jen tak dál.
OFF - a žádné off mě neumlčí.:-)
21.03.2007 16:12:00 | Rádoby zoufalá