Když láska mlčí
Když láska mlčí
a milenkou je ticho
ty nejsi ničí
a co je v srdci skryto
to nepřesvědčí
ať něha nebo zloba
když láska mlčí
pak slova jsou jen slova
Když láska mlčí
jen v hrudi klidu není
tam srdce křičí
od jitra do setmění
nedej to znát
vždyť zvali by tě bláznem
však když máš rád
holt z toho nevyváznem
Přečteno 267x
Tipy 16
Poslední tipující: martinaV, Jan Kacíř, Kan, šerý, Protos1182, Frr, paradoxy, mkinka, Psavec, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)