Nemohu splynout s jeho duší
a už ani s tou svojí
hlava mi třeští
srdce se někdy bojí
klopýtám bosá
po trávě na níž dávno vyschla rosa
kde roztály už loňské sněhy
kde sevřel jsi mě v náruč plnou něhy
a teď jsi pryč
té trávě prospěla by vláha
a mojí hlavě zase mléčná dráha
a tvoje pohlazení
možná, že tvoje náruč pro mě tady není
však pro tebe já navždy schovám své polibky...
Moc krásné :)
19.05.2022 21:41:03 | Narra