Chtěla bych být ptákem
Anotace: Malování slovy 2022
Sny, touhy přání táhnou k milování.
Už otvíráš okno a já letím z dálky
s pusou a něhou navždy.
Karty jsem zamíchala,
že bude líp.
Ještě teplý chleba,
dáme na talíř,
co míchá se a peče
s vůlí a láskou
s nadšením i hláskou.
Chtěla bych být ptáčkem,
aby Ty jsi mě vzal do dlaní
a hladil bez prodlení.
Tvé něžné ruce mají více
i obloha čaruje z nitě.
To jedno slovo a obejme Tě.
Miluji Tě.
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, takova, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Frr, Psavec, Dejvis, paradoxy
Komentáře (6)
Komentujících (4)