hudebník máje
čmelákův kvetoucí ráj
věnce hluchavky
bručivý opylovač
po bouři kopřiv leží
Krátké i milé sdělení z jarního rozprostření rostlin a bylin ráje květin.
21.05.2022 16:38:00 | mkinka
čmelák-toť hmyzí medvídě /ale pilné a přičinlivé/...dobře, že taky na chvíli odpočívá***ST*
21.05.2022 11:48:38 | Frr
:)jéé to je milé, krásný komentář to hmyzí medvídě :) moc děkuju a mám radost, že mě čteš...
21.05.2022 14:33:24 | J's ..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?