Láska je složitá, ale stojí za to
23.05.2022 07:52:51 | Marry31
Jak už jsem psal níže, pod jiným komentářem. Láska není složitá, je dokonalá, jen my ji děláme složitou a nedokonalou :-)
27.05.2022 21:16:20 | Křemen
Ani láska, není dokonalá...*
22.05.2022 20:40:54 | šerý
Láska je dokonalá, ve vší své podstatě je to tak dokonalý cit, že do něj lidé musí vnášet svou vlastní nedokonalost, aby jí uvěřili. Jinak se jeví moc jednoduchá a lidi nechápou, jak by něco tak "vážného" nebo "velkého", mohlo fungovat a přinášet samé ovoce.
Láska, stejně jako život, je dokonalá. Jen milování a žití dokonalé není. :-)
22.05.2022 20:47:51 | Křemen