Jsi anděl strážný můj,
spolu bychom byli celiství.
Proč bloudí zde jen duše půl?
Vždy zjevíš se ve snu mém
a představách.
Ale v tomto světě zlém,
nenechávej mne samotnou.
Neodcházej s každým novým ránem.
Buď mým životem,
buď mým pánem.
Každý můj nádech je výdechem tvým.
Slyším volání vzdálené,
a cítím tvou přítomnost.
Proč mé srdce je tak zmatené?
Po všechny věky světa,
spolu jsme byli.
Každý minulý život.
Proč nalézt se nemůžeme nyní?
Bez poloviny druhé
chřadnu a vytrácím se.
Neznám tvář,
ani jméno tvé,
ale vím, že tam někde jsi
a to mě drží při životě a v naději.
Můj drahý,
milovaný,
neznámý.
Pěkný .)
23.05.2022 10:18:31 | Constantine