Ariadniny slzy
Jsem snad u herbáře ?
Přišpendlen
skrz divokou tequilu vedle zřím
že motýlí andělky
mají piercing
… tak co to bude ?
Objednávám Gin Beefeater
když naskakují decibely
někam ke střechám
...chcete i jahody ? ...
Štíhlé dívky na diskotéce
už vlní krátká trika
a stříbrná hlava
poslouchá
vibrace u pupíka
… Tonic s citróny
...
Slečna mě nechá
protože si vzala dlouhé šaty
Nabrnkává si něhou
tepavého kovboje
omotává ho nitkami touhy
… a já odcházím ven
pohroužen
a sám
závidět Blížencům hvězdy
nad západním obzorem
i Capella jim hraje
Hvězdáři.. hvězdáři...
šeptá mi vesmír
kde září a ta je
Očima cestuji po nebi
a saze již objevuje zhasínající klícka pro chudé
asi tam ptáci odnesli i mé nádobí
Cink letících světel
Třpytí se
Severní koruna ...
Ariadno ...
pozvat tě k moři
bude láska tvým májovým zenitem
a modrobílé diamanty
změní svou svítivost
Slyším odněkud za
Ty... Mínótaure … jsou tam dvojhvězdy
Přečteno 197x
Tipy 16
Poslední tipující: Lexi, Květka Š., Fialový metal, Jan Kacíř, CULIKATÁ, šerý, Sonador, petrzal, Psavec, lawenderr, ...
Komentáře (11)
Komentujících (5)