Padající Jitřenka
chtít věčně být
a k tomu zlatou nit
jako mořský Ďas
ke dnu stáhnout nás
břichem pevně srostlý
tak hluboce sprostý
utopit svůj dluh
pak není žádný Bůh
jen zdivočelý z lesa
a pomněnková nebesa
však svěřenou mám moc
dnešní zasněná noc
sešít všechna znaménka
zbyde rudá vzpomínka
krátce si Tě podmanit
snad neumím Tě poranit
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Caliéry, Stanislav32, Sonador, mkinka, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)