Vzájemné zrcadlení
Nechci cestovat v čase
Mě příjemně je vedle Tebe
Zrcadlím se ve Tvé kráse
Společně hledíme na noční nebe
Hledáme hvězdy nové
Dojemně rozechvělé
Na noční obloze
Vozí se na voze
Na malém na velkém
Černým dírám vyhnou se obloukem
Vše sledujeme celí oněmělí
Co nás nezabije to nás nerozdělí
Nechci cestovat v čase
Mě příjemně je vedle Tebe
Za ruce se držíme pevně
Ty zrcadli se i ve mě
V célé své kráse...
Přečteno 363x
Tipy 16
Poslední tipující: Verunka1, Emily Říhová, CULIKATÁ, Psavec, Fil, Frr, Sonador, Vivien, Fialový metal, mkinka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)