Nech srdce zavřené
Co teď s tím?
Nech srdce zavřené.
Ty chceš ať smím
a neříkej že ne.
Já přísně zakázanou
teď dělám sebe samou...
Nech srdce zavřené
ať nemusím ti zase
říci to smutné ne
byť ono snadným zdá se.
Přečteno 197x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, Kan, CULIKATÁ, Fialový metal, Sonador, Frr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)