Anotace: na houpačce a pak ... již budu hrát, podle Tvých not.
"*"
"***"
Jak málo ... mě má milá ... znáš.
Nikdy ... si má moudrá ... nestýskáš.
Lásku mi denně dáváš.
(Jsi tak vzácná.)
"***"
Jak málo ... o mě má milá ... víš.
Jaký v skutku ... vlastně jsem.
Proč ráda ... mě dál ... stále máš.
Když jdu si stále ... za svým snem.
"***"
A
zpět
rty mě
rudé vábí.
"***"
HOUPY HOU
"***"
"*"
Rudé rty a láska v srdci, co víc můžeš chtít? Líbí se mi
28.05.2022 08:42:23 | Lexi
Kolikrát denně, krouží motýl nad hlavou.
Kolikrát denně, vzpomínka se zrodí.
Kolikrát denně, se korouhev ve větru točí.
A pak stačí ...
Pouhým mrknutím oka ...
Poslat i přijmout pohlazení.
Všem těm, kteří nás neustále mají rádi.
Děkuji za přízeň a milý komentář Lexi.
28.05.2022 13:40:18 | Fialový metal