prší prší
méďa medard
rtěnky
rtěnky cinkne o art
duze duží
déšť se směje
tyrkysové orchideje
jásá jásá tišina
a mně bílá krajina
pojď se ukrýt ..... leknína
Ne, zde Art necinknul...
snad Dada - možná, ale to je
též Art, takže nic...
29.05.2022 01:01:33 | MonoGame