Pelíšková vůně
Okouzlující vůně z Tvého pelíšku
Zůstává mi stále na tričku
Je to vůně tvého dechu?
Vůně milování a něžných vzdechů?
Je to vůně Tvého těla?
Dávný dárek od archanděla?
Je to vůně Tvého nitra?
A kde asi vůbec vznikla?
Již nebudu se ptáti
Nemusím vše znáti :-) :-) :-)
Přečteno 231x
Tipy 12
Poslední tipující: breberkar, Emily Říhová, Fialový metal, CULIKATÁ, mkinka, Lexi, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)