U srdce-š
Láska je jako čokoláda
chutná sladkohořce
někdy taky zmizelá
a bůhví
kde zakousne zas
upířimi touhami temnot
si zakřičí do rtů
šíleně vmoci.
Vykrvácíš
promítáš dramatičnost
kouříš halucinace
utržena a vyvržena
v mastné hlubině titěrna
si tykáš k blízkým úplňkem
tanečního rudokávu
což je rozvitá melodie
v podnětu zanícení
soubojů citerou
a lodí vod.
Přesto děsivě miluje
avantýrky a jejich pomyšlení
na rozladěnou klávesu
stihomana milence
schématicky vyobrazeného
jako Romea tvého hrdiny
za dob smrtí.
Smíti ti zdát pro věrnost přesku
nebo oddálit sebevraždu
v rozpacích na verš oponenty...
Bijééé
Julié
omyju se střevem
Lásko masky rač !!!
Být nebýt
promlouvá se vidina clonami
nemilosrdně syčící vplaz
a zvlas to činí z kráás
neboli ožijem
mečů žít
zamilováni
na vředy vražd
u srdce-š !
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)