Chci
Anotace: Malování slovy 2022
Chci zas k Tobě spát.
Noc vlahou jako střechu pokrývat.
Je ještě odpoledne
a touha tlačí mě
i Tebe nade vše.
A tak kloužu v duchu do peřin
a nepustím žádný splín.
Jsme milenci a sázíme mír
do matrací v ráji víl.
Počítáme vteřiny do nádechů
a pusy v hvězdném okamžiku.
Ještě nejmilejší souzvuku
lapám po Tvém doteku.
Drahý skřítku, bez převleku.
Podáváš ruku v tahu štěstí střiků.
Milujeme se do němoty
a stavíme pohádky z antihmoty.
Vesmír a naše květy.
Láska spouští sirénu
a kroutí se jako záhněda.
Je pondělí a dnes se nestrádá.
Tra dá.
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: čokoládovejdort, Amonasr, Iva Husárková, Fialový metal, Cajka, Psavec, CULIKATÁ, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)