kapička...
kapička...
stéká dolů...
zanechává mokrou stopu
a pomalu se ztrácí v horkosti těla...
slíbej ji ze mne...
jdi celou její cestou...
kousek po kousku
a pak se vrať k mým rtům...
chvějivé polibky...
horké doteky...
napnutá kůže čekající
a doufající v touze souznění...
kouknu se ti do očí...
láska...
touha...
štěstí...
to vše v nich se zračí!
a já chci jediné...
být s Tebou!!!
Přečteno 582x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)