Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Dáme si kávu
a k ní vodu.
Já vím,
piješ málo
a pár slov,
aby hřálo.
Od Tebe káva mi chutná nejlíp.
Dáš ještě smetanu a lásky balík.
A Pribináček z Posázaví.
Ty sám cukr, co hladí.
Úsměv dá nám slunce svit.
Spolu nám bude jenom líp a líp.
Ptáčkové zpěvem pohladí,
vezmeme k životu nářadí
a vše se doladí.
Je den dětí a tak chováme si vnitřní dítě,
co uvnitř tluče a miluje Tě i Tě.
Tak kocoure, kočko, obejme Tě.
Je svátek. Vezmeme ho za kabátek
a budeme hladit i zítřek.
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fialový metal, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)