Píseň
Anotace: Malování tahů 2022
Někdy vymění se písmena
a duše není zjizvená.
Opět člověk cítí
krásná ramena.
Vidím Tvé ruce
a cítím, jak si plachtí
z dojetí rána,
že pohoda je milována.
Já vím, slyšel jsi již tisíc slov.
Dávno i matný skok,
ale já cítím Tvůj tah
a radost mám na dosah.
Usmívám se.
Ty dárcem v pokoře
a s Tebou je mi dobře.
Lačním po Tvém doteku.
Ty brána nejkrásnějších světů.
Miluji Tě.
Pyramido z ametystu.
Tajemství lásky věčných návratů.
Dokončíš za mě větu -
s množstvím přívlastků.
Tvou sponu dám si do vlásků.
Zlatý modrásku.
Přečteno 172x
Tipy 14
Poslední tipující: blues, Sonador, Kan, Amonasr, Koala, Psavec, Fialový metal, CULIKATÁ, Roser
Komentáře (6)
Komentujících (4)