IDI
vůně hotelových pokojů
stává se mojí samotou
zase s tím zápasím
heslo na wifi je 12369
televize se zapíná větším ovladačem
dvb t2 tím malým
první tu není
otevírám okno do ulice
stejně jak včera na rohu
mladá slečna z ukrajiny v oranžových teniskách
s velkými taškami kartonů cigaret
za chvíli přijde její osobní kouč
poletí facka a slzy
teď
jdu ven já
...
idi …
tak ?
tak
oranžové botky jsou před koupelnou
za matným sklem slyším déšť
na ulici včerejší borec doráží na značku
zavírám okno
a zase s tím zápasím
idi
pleť je ještě hebčí
než jsem si myslel
zatahuje žaluzie
rozsvěcí aromalampičku
a já jsem
ve tmě za kolik
žaluziemi proniká píseň jak třepotavé světlo
uniformy modrásků
slečna pozoruje
zásahová jednotka zasahuje
koňak plní čisté sklenice po vyhořelých svíčkách
tlumené doteky skel
a je po zápase
slečna se dívá otázkou na lásku
tak ?
… a záleží na tom ?
tak !
Přečteno 153x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, šerý, CULIKATÁ, mkinka, Fialový metal, paradoxy, maliska
Komentáře (5)
Komentujících (5)