Zvědavost
Přes opar únavy,
svit jara proniká.
Jsem strašně zvědavý,
na to se neříká.
Na to skrývají opary,
západů slunce i svítání.
Srdce co potravu dostaly,
když přijde naše líbání.
Co píší oči v pohledu,
když davem ke mě doletí.
Proč odolat jim nesvedu,
a rád se stanu obětí.
Jak zmrzlou mi duši probouzíš,
paprsky svého lásko bytí.
Krásu života ty si zasloužíš,
tvé štěstí je mé živobytí.
Přečteno 190x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Fialový metal, Koala, CULIKATÁ, Lexi, šerý, Sonador, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)