Anotace: Zřejmě poslední báseň pod jménem romantiCKA
Dávals mi pláče málo
a také hodně sil
čekané však se stalo,
můj svět jsi opustil
Můžu jen poděkovat
a zkusit nebrečet
básně jsem měla schovat
možná bys je nečet
Možná bys nerozuměl
neboť jsou v češtině
nebo bys mou řeč uměl
a stál dál nečinně
Já ti je ukázala
osobně, naposled
a při tom poslouchala
zápornou odpověď
Jen klidně opouštěj mě
už nemám záminky
takhle to končí zřejmě
zbydou jen vzpomínky
Drž se , a buď v pořádku...
02.06.2022 15:40:12 | Protos1182