Oči jak pomněnky a vlasy jako len,
to je ta dívka, co učarovala mi,
ve světě cvičení, plavání a her.
Oči jak pomněnky a z duše dobrá je,
když pečuje o své klienty,
vždy laskavě a něžně.
Oči jak pomněnky, ve tváři úsměv vykouzlí.
Své srdce nese na dlani,
jež rozdala by všem.
Ó bože dej, ať tyto studánky,
dva korálky neposedné, bych zalévati směl.
Ony pak aby živou vodou napájely,
krajiny vyschlé životem.