Chvalozpěv nechám k přátelům plout a rád ... s kapkami červnového deště.
Ať je nám všem ... fajn.
"***"
Hezký víkend Dejve.
04.06.2022 10:20:25 | Fialový metal
Báseň se spouští na jazyku v mžiku třpytů.
klaním se ti, že mohla jsem číst.
Snadněji najdu sever i jih.
Ptáčci letí i za mořem a je chuť žít.
04.06.2022 10:16:13 | mkinka