Zavřeno
vysoko na křídlech černých orlů
psal jsem ledy
jepičí luna nízko zametala sníh
léto haslo v mlze při zpovědi
svlékla šaty snem
o sladkých červáncích
nabízela ledové jahody
v podkroví
v přítmí
v poutech svobody
dřív opustil jsem hotel
zašel
do protější hospody
tak co to bude tak brzy ?
otevíráme až po desáté !
…
máte ?
něco pro černobílý den ?
…
souhlasím s minutkou a kávou s sebou
blond servírka je sladká vanilka
krom toho
její outfit končí
přesně
a jen se dívám od kolen
bílá vůně
vysoko jsem lhal
a tady jemně
…
chcete i cukr pane ?
myslíte do kávy nebo s sebou ?
vysokým jsem dál
jiná mě dostala
stihla jen otočit cedulku prosklených dveří
zavřeno
Přečteno 160x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)