Vyznání
Anotace: Malování tahu 2022
Miluji Tvé pihy,
já zapomněla říct
a vylétli jsme na měsíc.
Přáli si být spolu čím dál víc,
neukojeni v touze
s chutí milovat se dlouze.
Tahy po Tvém těle
já brouzdala nesměle
v rytmu orchidee
a věděla, že nikdy nebudeme nepřátelé.
Nejsme přeci oběti chtíče,
ale barvou milovaného míče.
Tak se kutálíme jako jara petrklíče.
Ty líbáš líce měkce v pohádce.
Zavřeme oči a pod obočí
motýl ještě skočí.
Pták zpívá v linii,
naděje vyhrávají
a doufající nejsou zbabělci.
Ještě pusu neznámému umělci.
Cit žije v milém štětci.
Ať v lásce jsme všichni velcí.
Přečteno 217x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)