Píseň pro Tebe
Anotace: Malování tahu 2022
Sbírku v ruce mám
a věnování přidám.
Jsi námět a hledán.
Jsi modř oceánu
a hladíš ve svém stanu.
Už těším se,
až pusu dostanu.
Už vím - bez Tebe nežiji.
Dáme si zas čokoládu.
Říkáš, že je luxusní
já hltám na posezení
a mohla jsem jí jíst sedm dní.
Ptáček zpívá nám.
Sloky pošlu výšinám.
Tam ta dam.
Nitrem jsi prodýchán.
Uvnitř mě dán.
Přečteno 239x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, Protos1182, CULIKATÁ, Kan, Koala, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)