To So... Tvá
raz dva otřepe hotelové nebe
jak moje nové tvídové sako
nachystané na rande
pomyslel jsem si po dvou nocích
v příjemné společnosti
různých slečen
co kdybych pozval obě
osvítil mně náhlý blesk božského pochopení
pro dosažitelnou krásu
získají se
do bouří jak se říká
kdo má prachy
má na ženský
kdo nemá
má leda trenky
jen se dnes uculuju
tápajíce v pelu snů
před květinářstvím pocitů
a rozněžnělé rdesno tmářů
leží u nesmělých doteků
mám pro ně pochopení také jsem s ní spal
vtom cvrček na telefonu
vyndává housličky
žirafa posílá pro mě vůz
dlouho jsme se neviděli
naposled v posteli
po školním trapasu na srazu
u piána se zasekla
točivá židle
zula si boty
objala se okolo svých kolen
přitiskla k nim bradu
řekla roztoč to so..
rubínových rtů do o
její kolotoč pro polibky v momentu
odstartuj na černých klávesách
pamatuju si jen želé medvídky
citrónové chuti pevné rovné blond vlasy
detektiva jenž se chtěl stát mým andělem
že má rozcuchané srdce
strážila a nastražila to pěkně
a potom se ta vysoká slečna obveselí
že tikot
a byla celá pryč
tvá
to sotva
bude
schůzka ryze pracovní
Přečteno 203x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
Komentáře (0)