Krásně jsem se zasnila při Tvé básničce Jitu. Já tam ještě nikdy nebyla:-). Děkuji za hezký zážitek a mávám na pozdrav:-).
07.06.2022 08:28:03 | CULIKATÁ
Já díky, že je Petřín blízko mého rodiště, tak je mi hodně blízký. Děkuji za milé zastavení.
07.06.2022 10:49:13 | mkinka
Jé, tak jsem si zavzpomínala.. Kdy jsem já byla na Petříně naposledy? A přesně takové to tam bylo :) Děkuji za krátký výlet Tvými slovy :)
06.06.2022 22:09:45 | Narra