Není Ti Nic ?
limuzína se znakem černého koně
a tří hvězd
to si nechám líbit
žirafa měla vždycky prima styl
šofér je trpaslík
s veselou rukou na volantu
a v zrcátku se ptá
jestli mám v pořádku vercajk
že slečna Sobecká
očekává
profesionální přístup alfa
...
žirafa je stále slečna
stále nezapomenutelná světlá čtyřnožka od piána
měli jsme krásné mládí
nevybouření
a ty strnulé pohledy když jsme do sebe spadli
aniž bych začal hrát
a to bylo pořád – tak nám zahraj... je tady piáno
nebo budeš jen tichem pro ráno
posmívali se již přiopilí lišajové v salonku
blonďatý detektiv se na to nevydržel koukat
a kdo by čekal že zakročí
na večírku sebejistých očí
věděla že neumím zahrát ani skákal pes
a kolotoč se už hodně točil
kdo by řekl že ochutnám citronových medvídků
na rtech astronautky
není ti nic ?
náš první polibek
v krůpějích rubínové rtěnky a sladké krve
a poslední srdci
...
jasně
Přečteno 179x
Tipy 18
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Kan, Sonador, Lexi, CULIKATÁ, zdenka, Frr, mkinka
Komentáře (0)