Optimizmus:To já rád.:-))
08.06.2022 14:47:50 | Kan
Víš, já chtěla na narozeniny položit báseň všem místo dortu. A možnost ochutnat ze srdce něco příjemného a oslavného, že člověk je tady na světě rád. Připíjím na vás všechny i na své kamarády tady.
Proč by člověk nemohl mít virtuální oslavu?
Líbám a objímám.
08.06.2022 14:58:32 | mkinka
Krásná básnička Jíťo.
Jen malířka s paletou plnou duhy ví ...
Ví, co je krásné ...
Ví, co potěší ...
Ví moc dobře ... která barva je růžová.
Která voní při pouhém pomyšlení.
Která hřeje
Která zdobí
Ale teď se ptám ..
Která barva duhy,
ve snech i toulkách malířku nejvíc zlobí.
08.06.2022 12:19:09 | Fialový metal
Děkuji za krásné řádky.
Ani nevím, kterou barvu mám raději.
Barvy Blíženců jsou různorodé, tím to asi bude.
Slunce je žluté a v prostoru zasycuje.
Přikyvuje.
Pak padá stín a kvete krásná
něžná obložená síň.
Přidá se rudé štěstí
a svět bez skvrn.
Oranžová.
Snímá bolu trn.
08.06.2022 12:39:14 | mkinka
pokladnice šperkovnice to je Mkinka má..ANO-SPRÁVNĚ, sám sobě si natěšen říkám- TO SE TAK NĚKDO MÁ!!**ST*
08.06.2022 09:53:03 | Frr