Zastavte Mi Tady
plačtivé pomněnky
jsou pro ne už jen plev el
chce to s ní dat sušenky
přepnout
zvýšit lev el !
jde to vždycky snadno
slunci lízat med
a nemyslet na hořkost
suše právě teď
vždycky když mě křoupeš
z nebe
na pokoji
z prsu ani kapka
mé níže neukojí
a takové jsou mraky
a níže padly v boji
jé
flambované vztahy se pečou u vody !
* zastavte mi tady ...
ale pane ještě nejsme na místě a prší
slečna Sobecká si nepřeje vidět vodníka
to už i ironický sarkasmus
přívětivěji stepuje deštěm
je jednoduché
odejít z lyriky skrupulí
dát si
místo medu
šťavnatou cibuli
trpaslík odpaluje na displeji
že jsem se nachladil
je ze staré školy
to je tak epicky
když duha těší
a já jdu pro citróny k moři vstříc slzavou alejí
…
navždycky
Přečteno 168x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Psavec, CULIKATÁ, Lexi, Fialový metal, Romana Šamanka Ladyloba, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)