Sni sladce,
žij blaze,
dolce vita,
nebo ne?
Přece Ti nepopřeji bittersweet symphony,
i když je tolik reálná,
nemusela by být...
Snad by stačila,
jen špetka snění,
pár znělých tónů,
láska?
Posílám Ti tu svou,
mio amato,
mon chér,
mon amour,
& tutto.
A dál?
To dopíšu na obálku s prvními paprsky slunce,
na úzký okraj hustě popsaného...
pohledu bez fotky,
dopisu bez obálky,
čehokoliv,
co si jen představíš.
Dobrou noc,
teda zatím,
znovu zasním se o Tobě,
až přijde ráno...