Děvčata Úsvitů
Dívaj se do mraků
do ozvěn deště
Dívaj se v šeptání tečky
Dívaj se do mraků
chtějících tuláků
kde modrá vlčice zve Lunu do smečky
Díváš se ?
.
.
.
.
paprsky hledají duhová šídla
i sluncem chvějí se úsměvy nebe
ony jsou v oblacích
tajemné básničky ?
vlásky od zázraků
lesknou se
hledej
.
.
.
vesmír je ve vločkách přítmí
přichází baletky skrz moje zorničky
znej sladké hvězdy
něco si přej
a já dnes přeji ti... oceán tebe
dobrou noc pro sebe nejhezčí měj
až prstýnky kadeří
v polštářích oschnou
bosky začne v souznění děj
v souhvězdí modrásků
bázlivě se sváděj
zda-li touhy představ i kousnou
a v noční košilce
vezmou tě do bouře
ač je noc tichoučká
dívenka v pokoře
jistě je něžnější než bozi nahoře
a ve snu šeptá
co když se ti celá dám
budu ztracena
z dešťových princezen
v průsvitném plášti sklouznu ti v dlaň
víš včas nechám tam
uvítat radosti
štěstí je andělem
andílci jasných rán
odemknou čistý cit
jsou
křehké slzičky v samotě pro úsvit
...
víš když spím sám
tvé oči nepláčou
ale jak přiznám že je mám ...
ty nespíš a přemýšlíš proč tebou nejsem sám
Přečteno 160x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Lexi, mkinka, šerý, Fialový metal
Komentáře (0)