Nebude My, ale oba
Jak vztek tiše střídá dojetí,
zjišťuji, chybí mi objetí.
Vím že ty už mi ho nedáš,
přes to že mě taky hledáš.
Jak ze vztahu zmizelo napětí,
jsme náhle oba dva obětí.
Nemůžem už více dělat,
než další šanci si nedat.
Třeba se to potom vytratí,
a snad už nikdy se nevrátí.
Jednou to musí skončit,
nemůžem se věčně loučit.
Chápeme marnivost prokletí,
tak zkusme počítat do pěti,
a nebude My ale oba,
to bude příjemná doba.
Přečteno 258x
Tipy 12
Poslední tipující: danaska, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, mkinka, Lexi
Komentáře (7)
Komentujících (4)