To Si Děláš Kozy
u dobrých nadějí …
až se dneska znova narodím
půjdu rovnou blahopřát hradu ve vodě
chytím brzy pěkný mys
že jsem konečně na ostrově sám
a nikým nepozorován
miluji
svlékám přiléhavou li kru
odpoutávám kotníky od pr k na
a lula lálan lula lálan
tancuje svůj hladový windsurfing blíž a blíž
okoupané zelené růže
nuže drahá
nehoňte naděje do útesů celé léto po pláži
můj prostřední ojiskřený trn
za
to
že
je
inflační slunce
už nemůže a ty ?
s bimbáskem u ambasády v erotogenní zóně
na pysku chceš stavět kmitání jazyků
to je stále
počkej
postůj
znovuzroď se
ukaž i
když je orál
… cenná milovaná
sotva lezu z vody
kde jsem hledal korál
a ty jsi zpívající vláda v demisi
* to si děláš kozy
* taková bída
* a kde máš loď
pro mysy ...
Přečteno 175x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Fialový metal, Medved23, šerý, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)