Maliny
Anotace: Malování tahů 2022
Pojď, lásko ochutnáme je na jazyku
a požehnáme den plných okamžiků.
Spolu přece od pramene
promasírujeme své dlaně.
A pusy přilétnou z nebeských výšin.
Budou i jahody.
Bříško si plň.
Lepší je jíst,
když jsme dva.
Promenáda v sosáčku čmeláků.
Máme rádi zahrádku.
A za stromkem se políbíme
a den polaskáme.
Ach, ty křehký dne.
Přijď až budou zrát i meruňky.
Dostaneš další pusu od své holky.
Dáme si kus malinové polky?
Tanec, co létá a ví.
Hladí Polabí.
Přečteno 177x
Tipy 15
Poslední tipující: Leynd, Amonasr, Stanislav32, Koala, CULIKATÁ, Fialový metal, Snacek, Sonador, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)