List jinanu
Ty, liste jinanu,
zakázáná kráso,
vídám Tě po ránu,
meleš srdce maso...
Ty, liste jinanu,
chviličky dojemné
staví mě na hranu
propasti tajemné...
Ty, liste jinanu
v notovém zápisu,
noty číst nezvládnu,
hraji jen kulisu.
Ty, liste jinanu
ze stromu spadený,
rád si jdu pro ránu,
srdce mám kradený...
Ty, liste jinanu,
Ty, kráso nesmělá,
strach brzy dostanu,
že jsi jen vysněná...