Kouzelná láska
Když v srdci tvém velká láska rozkvete,
změní se v krásnou růži z malého poupěte
V něžného motýlka s křídly z blankytu,
z mladého děvčátka, co volá už je tu
Láska svým kouzlem všechno změní,
kvůli ní budeš vrkat až do kuropění
Ať zbožný jsi či zatvrzelý ateista
vždy jí přenecháš v srdci kousek místa
Láska je souzvukem srdečních tepů,
zrovna tak echem milostných vzdechů
Láska celý svět ti náhle změní
bez ní bys navždy upadl v zapomnění
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)