Láska
Anotace: Malování tahů 2022
Rozpuštěná na jazyku,
nemá otazníků,
běží v hormonech
až popadá dech.
V čase trojspřeží,
fantazie přistrčí
štětce i pero,
aby i okno se zadýchalo.
Krásné ráno, miláčku.
Je hezké nemít přetvářku
a znát sebe i Tebe.
Dva dary nebe.
Miluji Tě a to hřeje.
Přečteno 206x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Marten, Fialový metal, šerý, Psavec, Friday, Frr, CULIKATÁ, Jan Kacíř, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)